Consha | Rehabilitació, manteniment i construcció

ConshaConsha | Rehabilitació, manteniment i construcció

CONSHA, EMPRESA CONSTRUCTORA : 

Som una empresa de construcció que dedica la seva activitat a; edificació, rehabilitació d'edificis, manteniment i subcontractista aportant personal i serveis a altres constructores o promotores. Focalitzem la nostra activitat a Barcelona i resta de Catalunya, tot i que estem preparats per realitzar projectes en qualsevol altra comunitat autònoma, executant obres tant per a particulars com per a empreses.  
La nostra capacitat tècnica, solvència econòmica, experiència, personal propi especialitzat en cada gremi i mitjans propis (maquinària de projectats, mitjans de transport, elevació i bastimentada propi) ens permeten escometre obres exigents, complint rigorosament els terminis de lliurament i amb acabats de qualitat. Gràcies a aquests factors nostres clients tornen a dipositar la seva confiança en nosaltres de forma constant, molts d'ells segueixen apostant per nosaltres des de l'inici de la companyia.
Consha | Rehabilitació, manteniment i construcció

LA NOSTRA EXPERIÈNCIA :  

Hem col·laborat en la rehabilitació i construcció d'edificis emblemàtics com, per exemple, en les instal·lacions de Camp Nou, la Torre Arts de Barcelona, al Conservatori de la Música, centres logístics com Decathlon i Lidl, tots dos al ZAL de Zona Franca / port . També hem executat gran nombre de punts de venda retail primeres marques, com The Phone House, Cosentino, Hugo Boss, Llongueras o instal·lacions majors com els mercats de Can Vidalet o el de l'Abaceria. Fins i tot hem executat obres a França i Bèlgica. Actualment estem col·laborant en construcció de la que serà l'emblemàtica torre Saragossa.

EL NOSTRE EQUIP : 

Comptem amb un equip propi de professionals, qualificats i organitzats en diversos departaments; administratius, caps d'obra, encarregats, tècnics-comercials i operaris per a l'execució d'obres especialitzats en diverses activitats. Cadascun dels nostres gremis està gestionat per un tècnic especialitzat i la nostra mà d'obra es basa majoritàriament en:
Oficials en obra amb experiència en edificació, rehabilitació, obra publica i obra civil, personal auxiliar capacitat per a la conducció de carretons elevadors, operadors de grua torre i peons especialistes,. Comptem amb grans professionals: col·locadors de ceràmica, especialistes en aïllament tèrmic i equip propi de aplicadore de sate, pladur, envans secs i tradicional, aplicadors de morters tècnics, arrebossats i lliscats, aconseguint així també: ser especialistes en rehabilitació de façanes i restauració de edificis, així com operaris multigremio per a manteniment i urgències.

Consha | Rehabilitació, manteniment i construcció
SEGUEIX-NOS !
Instagram Facebook Linkedin
Contacte:
info@consha.es
930 105 814
C/ Antoni Capmany 47
Mataró, Barcelona
ACTIVITATS
Construccions
Rehabilitacions d'edificis a Empresa subcontractista a Serveis i mantenimentSubscriu-te al nostre newsletter per rebre les nostres promocions i novetatsUtilitzem cookies pròpies i de tercers per a finalitats analítiques i tècniques, tractant dades necessàries per a l'elaboració de perfils basats en els teus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències des de 'Configuració de galetes'.
Configuració de cookies